Jump to content

Tetőről kellett kutyát menteni

2018. 06. 21. 06:00

A kutyákat olykor egy kalap alá lehet venni a gyerekekkel. Főleg a fiatal állatok pont úgy viselkednek, mint a kis gyerekek. Mindig a közelükben kell lenni.

Ez az amerikai édesanya is megtapasztalta, amikor fia kutyájára kellett vigyázni. A fiú anyjára bízta a kutya felügyeletét, amíg ő nem ér rá. Nem is volt addig gond, amíg együtt voltak, ám az asszonynak akadt egy kis dolga, így magára hagyta az amúgy békés kutyát a szobában. Mire visszaérkezett hűlt helye volt az állatnak, de máshol sem találta.

Eszébe jutott az anyának, hogy annak a szobának az ablaka, ahol tartózkodtak, nyitva volt. Azonnal rohant is az ablakhoz, ám szerencsére nem a kutya testét látta a kertben. Igazából addig el sem jutott, hiszen az ablakból kinézve a kutya nézett vissza rá. Onnan ugyanis a bejárat feletti apró tetőre ült ki a nagytestű kutya. Hiába hívogatta, ráncigálta a nő, a kutya rendíthetetlenül ült a tetőn és nem mozdult.

Végül feladta a próbálkozást és inkább kihívta a tűzoltóságot. A szakemberek nem egyszer mentek már ki állatokat menteni, ezúttal a tetőn ragadt kutyával gyűlt meg a bajuk. Sikeres volt a mentés.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)