Jump to content

A kutya szimatától nem tudott elbújni

2018. 07. 02. 07:00

A női keblek, dekoltázs látványa sok férfit le tud venni a lábáról, de ez a kutyákra nem jellemző. Egy kivételével, de ő is hivatali kötelesség miatt tette.

A fiatalok közössége szeret bulizni, aminek ideje is van. Ezzel eddig nem is lenne gond, ha azt a szabályos, legális keretek között tennék. Nem a túlzott alkoholfogyasztás és a dohányzás a legnagyobb rizikófaktor, hanem a drogok. Éppen ezért már úgy igyekeznek kiszűrni a vendégeket, hogy a bejáratnál rendőr és drogkereső kutyája végzi a dolgát.

Amikor a 20 éves brit lány igyekezett bejutni, a rendőrkutya ugyan nem jelzett, de a lány dekoltázsáról le sem vette a szemét. Nem véletlenül, ez is a munkája része volt. A fiatal lány ugyanis mellei közé gyömöszölte azokat a pirulákat, amelyek heroin előállítására is alkalmasak. A fiatal elmondása szerint még buli előtt szerzett ebből az anyagból, és bár nem volt szándéka bevinni a szórakozóhelyre, azokat elfelejtette kitenni. Ezt vette észre a kutya.

A lány mondandója nem volt túl meggyőző, ugyanis eleve zavart viselkedés gyanússá tette, és ahogy a kutya is érdekesen reagált a lány kebleire, lekapcsolták. A zűr nem egyedüli eset a lány életében, már volt egy komolyabb ügye a rendőrséggel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: instagram.com, flickr.com (A képek illusztrációk)