Jump to content

Kutyás hétvége a szabadban

2018. 07. 05. 06:00

A kisgyermekes családok esetében mindig úgy kell gondolkodni a nyaralás és más program kivitelezésekor is, hogy az a gyerekeknek is jó legyen. És a kutyásoknak?

Egyre több kutyabarát szálláshely és strand fogadja a kutyatulajdonosokat is, de most egy olyan programot ajánlunk, amely kimondottan a kutyusokról szól. Méghozzá három napon át. A Tisza ad otthont, azaz Dombrád városának üdülőövezetében kerül megrendezésre az I. Bol-dog.hu Vízparti Kutyás Hétvége 2018. július 13-16-a között. Ez azt jelenti, hogy három napon át lehetnek úgy a gazdik együtt kedvenceikkel, hogy aktív időt töltenek egymás és más emberek, kutyák társaságában is.

Sokféle programmal készülnek a szervezők, így kipróbálhatják magukat a kutyusok az agility pályán, különféle versenyeken is részt lehet venni, keresni fogják a hétvége legszebb kutyusát, pózolhat együtt kutya és gazdája, amit meg is örökítenek majd. Mindenféle nagyságú és fajtájú ebek közül hirdetnek győztest, és ezen a hétvégén kerül megrendezésre az I. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tacskó Találkozó. A helyszín is ugyanaz, de a szombat a tacskóké. Köztük is megkeresik a legszebbet.

Lesz közös csoportkép készítése, szalonnasütés, hogy könnyedebb legyen az ismerkedés. A terep alkalmas nagy sétákra, a környék felfedezésére, túrázásra. Bemutatók, kirakodóvásár várja az érdeklődőket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)