Jump to content

Apró csoda

2018. 07. 17. 07:00

Az emberek is ahányan vannak, annyifélék, és kutyáink esetében is így van ez. Ezért is van lehetőségünk arra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő fajtát.

Nemcsak termetükben, kinézetükben különbözhetnek a kutyáink, hanem viselkedésükben is. A Millyként becézett Miracle nevű kiskutya mindenképp csodálatot okoz, ugyanis ő a világ legkisebb kutyusa. Csoda Milly alig 10 centiméter, és egy alma súlyával vetekszik. Csoda, hogy rá nem tapos a gazdája.

A kiskutya termetére mindenki rácsodálkozik, még a tudósok is. Csakhogy ők tovább is mentek a csodálkozáson, ugyanis elkezdték Miracle-t klónozni azért, hogy megtudják apró termetének az okát. Így jutottak el egészen 49-ig. Azaz Csoda Milly-t 49-szer klónozták.

A kiskutya már születésétől kezdve kételyeket okozott az állatorvosokban. Azt mondták, hogy minimális az esélye az életben maradásra. Meghazudtolt mindenkit, de gazdája és kutatók is kíváncsi voltak, hogy mi okozza ennyire pici termetét.

A klónok közül sok él egy fedél alatt Miracle-lel, akik kinézetre egy az egyben másai, de többüknek még a személyisége is hasonlít az eredetire.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek:instagram.com/#miraclemilly | videó: youtube.com)