Jump to content

Élete végéig tartó ajándék

2018. 07. 20. 20:00

Egy gazdi az állatorvosnál járva azzal a hírrel szembesült, amely mindegyik gazdi számára összeroppantó. Kutyája halálos beteg, és nem sok van már hátra az életéből.

Az Amerikában élő gazdi és Cody, a boxer és labrador szerelméből született kutyus jó párost alkotnak. Nemrégiben azonban olyan hírt kapott az állatorvostól, amelyik miatt összetört. A kutyája csontvelőrákban szenved, amelyet megpróbálnak ugyan kezelni, de nem sok esély van a túlélésre. A gazdi azonnal gondolkodni kezdett, mint oly sokan, hogy mivel tehetné jobbá kedvence életet, ki tudja, mennyi van még hátra abból.

Arra az elhatározásra jutott, hogy minden nap sajtburgert fog kapni tőle Cody, mert azt imádja. Tervének megvalósítását el is kezdték, naponta megfordultak a helyi Burger Kingben és ez a személyzetnek is feltűnt. Amikor az is kiderült, hogy miért látogatják meg a helyet minden egyes nap, a hír még a felsőbb vezetéshez is eljutott, aki úgy döntött, hogy Cody élete végéig ingyen fogyaszthatja el napi sajtburger adagját.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com, ritely.com)