Jump to content

Békahotel épült egy kutya boldogságáért

2018. 07. 21. 07:00

Ahogy az emberek, úgy a kutyák is nagyon különböznek egymástól. Akárhány kutyánk lehet, mindegyik produkálni képes valamit, ami egészen új.

Az egyik mániája az ásás, a másik mindent szétrág, de Chloe más. Más, mint a vele élő több három kutya. Egészen különös szenvedélye van.

Ő a békákért van odáig, de még a szájába sem veszi a kétéltűeket. Csak leül a közelükbe és nézegeti őket. Amikor csak lehetősége van így teszi. A kertben lévő kis tavacska vonzza oda a varangyokat, így sűrűn megforduló vendégek a békák. Chloe legnagyobb örömére. Ám nem mindennap jönnek a békák, a kutyus ilyenkor nagyon szomorú.

Innen jött a gazdi ötlete, vagyis hogy ha a kerti tó ennyire vonzó a békák számára, de olykor elhagyják azt, akkor készíteni kellene egy olyan helyet, ahonnan a varangyok nem akarnak elmenni. Így készítette el a varangyhotelt, ahol van víz, van árnyék, vannak növények. Az első lakókat beköltöztette a gazdi, de a terv olyan jól sikerült, hogy azóta már több béka élvezi a hotel szolgáltatásait. Chloe pedig boldog.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: thedodo.com)