Jump to content

Lakatlan szigetre száműztek hét kiskutyát

2018. 08. 06. 20:00

Egy csónakázás egészen más eredménnyel zárult, mint ahogy azt gondolták volna.

Kanada egyik lakatlan, kietlen szigete mellett elhaladva csónakázók figyeltek fel a különleges hangokra. Habár farkaskölykök hangjának vélték eleinte, másnap mégis visszatértek az emberek a szigetre, mert nem hagyta nyugodni őket. Milyen jól tették, mert akkor nem találtak volna rá arra a hét kutyakölyökre, akik nélkülük éhen haltak volna azon a szigeten, ahol nincs számukra élelemforrás.

A körülbelül négyhónaposra saccolt kutyusok éhesek, lesoványodottak voltak. Valószínűleg nem kívánt szaporulat példányai voltak, ráadásul első ránézésre husky és labrador keveréknek tűntek, így nagytermetűvé nőnek majd. Talán éppen a kölykök testmérete és száma volt az, amiért ennyire meg akartak tőlük szabadulni.

A kutyusokat megtalálók azonnal szóltak az állatvédőknek, akik cselekedni kezdtek. Mivel a sziget eléggé messze van, ezért úgy döntöttek, hogy egyelőre nem a kölyköket viszik a menhelyre, hanem a szigeten látják el őket fedéllel, élelemmel és vízzel. Amint felerősödnek, akkor elviszik a szigetről őket és gazdit keresnek mind a hét kutyusnak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)