Jump to content

Még neki állt feljebb

2018. 08. 06. 07:00

Naponta hány felhívást hallunk, olvasunk a média több forrásából arra vonatkozóan, hogy nagy melegre számíthatunk a napokban, ezért ennek megfelelően gondoskodjunk kedvenceinkről is.

A kánikulában fokozottabban kell ügyelni a folyadékpótlásra, a hűvös, árnyékos hely biztosítására, a napégés elleni védelemre, a séták megejtésére. Egy másik nagyon fontos tényező, amelyet ugyancsak mindenhol hallunk nyár elején, hogy se gyermeket, se állatot ne hagyjunk az álló autóban még akkor sem, ha valamennyire leengedjük az ablakot. Ennek ellenére minden évben találkozunk olyan hírrel, amelyben mégis ilyen esetről esik szó.

Legutóbb egy svájci nő verte ki a biztosítékot, aki Szlovéniába utazott három kedvencével. Amikor megállt egy üdülőváros kávézója közelébe, oda csak az egyik kutyust vitte be, a másik kettőt a forró, álló autóban hagyta. Amikor a kávézó alkalmazottja, majd más vendégek is szóltak neki, hogy ha már egy kutyát magával vitt, miért nem vitte mind a három ebet, hiszen őrült hőség lehet a kocsiban, akkor a nő fenyegetőzni, tombolni kezdett. Olyannyira, hogy a kávézó alkalmazottjai kihívták a rendőrséget is.

Nem elég, hogy a vendégekkel és a személyzettel is hadakozott, még a kiérkező rendőrökkel is így viselkedett.

Felelőtlensége és a közrend, köznyugalom megzavarása miatt előállították. A kutyusoknak nem esett baja, de ha nem reagálnak időben, nem biztos, hogy így lett volna.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: flickr.com (A képek illusztrációk)