Jump to content

A kutya büntetése

2018. 09. 17. 19:00

Az ember felelős kedvencéért, amelyet magához vesz. Nem egy tárgy, amit ha megun, lecserél. A megváltozott körülmények azonban olykor nem kívánt megoldásra sarkallják az embert.

Amikor egy állatot veszünk magunkhoz, azt annak ismeretében tesszük meg, hogy éveken át számíthatunk a kedvenc jelenlétére, hiszen élete végéig felelősséget vállalunk. Időközben azonban alakulhat úgy az ember élete, hogy a körülmények nem kedveznek az állattartásnak. Olykor kénytelenek vagyunk megválni kedvencünktől és fájó szívvel keresünk neki új gazdát. Legvégső esetben talán a menhely jelenthet megoldást, de ez tényleg az utolsó állomás.

Egy amerikai férfi és egy nő szakítása mondhatni általános dolog. Sok kapcsolat megy tönkre, és áldozatai a szakító páron kívül a gyerekek szoktak lenni, hiszen őket viseli meg leginkább szülei válása. Ez esetben azonban egy kutya szenvedte meg a párkapcsolat végét. Csakhogy a szegény eb komoly árat fizetett gazdája bosszúján. A férfi nem tudta elviselni, hogy elhagyta a párja, ezért a nő kutyáját élve eltemette. Az idős kutya legnagyobb vétke az volt, hogy nem jött ki az újonnan házhoz kerülő macskával.

A haldokló kutya sírására a nő figyelt fel. Mire kiásta a földből a kutyát, és az állatorvoshoz sietett, már csak a szenvedésén lehetett segíteni. A kutyus elpusztult. A helyi rendőrök sokféle állatkínzással is találkoztak már, de az élve eltemetett kutya esete kiverte a biztosítékot.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)