Jump to content

Majdnem elmosta a víz

2018. 09. 18. 07:00

Olyan időket élünk, amikor a természet kiszámíthatatlan. Bárhol a világon felüthetik a fejüket hatalmas viharok, amelyek irtózatos pusztítást hagynak maguk után.

Nemcsak az ember, hanem az állat is ugyanolyan nagy veszélyben van egy természeti katasztrófa során. Az is mindegy, hogy ember mellett élő kedvencről van-e szó vagy pedig vadállatról.

Az ember által gondozott állatok között is nagy különbség lehet. Sokukat családtagként kezelnek, míg sokakat eladandó árucikként tartanak, és csak addig fontosak, amíg pénzt hoznak. Észak-Karolinában is ezzel szembesültek önkéntesek. A területen hatalmas viharok dúltak, amely özönvízszerűen elárasztotta a területet. Az esőzés senkit sem kímélt, de az emberek egymást segítve igyekeztek túlélni ezt a megpróbáltatást. Az egyik háznál ugyan már embereket nem találtak, azonban az udvaron lévő ketrecekben raboskodó kutyákat a biztos fulladástól mentették meg. A gazdáik ugyanis nemes egyszerűséggel leléptek, maguk mögött hagyva a ketrecbe zárt állataikat. Nemhogy nem vitték az ebeket magukkal, de még csak annak lehetőségét sem adták meg a kutyusoknak, hogy elmenekülhessenek onnan. Önkéntesek hallották meg a vad kutyaugatást, így találtak még időben az állatokra.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)