Jump to content

Bizarr képeket alkotott photoshoppal, kutyák felhasználásával

2018. 09. 24. 20:00

A természet, a növények és az állatok sok művészt megihletnek. A hagyományos értelemben vett technikák bővülnek a modernt technika alkalmazásával.

A fotózás ma már bárki számára elérhető, hiszen mindannyiunk kezében adott a lehetőség az okostelefonoknak köszönhetően. Van azonban, aki nemcsak fotókat készít, hanem az elkészült fotókból hoz létre újabb alkotásokat.

A photoshopban pedig nagyon sok lehetőség van, ha azt megfelelően tudjuk használni. Egy férfi pedig gondolt egyet és azzal „játszott”, amivel nem nagyon lőhet mellé. Édes kutyusokat vett alkotásihoz alapul, ám egyáltalán nem a megszokott környezetben.

A kutyákat emberi fogyasztásra alkalmas ennivalónak csak hotdog formájában tudjuk elképzelni. Az alkotó azonban olyat hozott létre, amely a falnivaló ételeket és a kutyákat hozta össze, így érdekes és talán még bizarr megoldások is születtek.

A fasírtgolyók közül kikandikáló barna uszkárfej mindenképp rendhagyó. Nem kevésbé különös a kelbimbóból kikukucskáló mopszok, vagy a feketeszederben csücsülő kutyus. Talán nem is fogyasztanánk kávét, ha habként egy hófehér kutyus kandikálna ki belőle, ahogy a pillecukrok között is egy megtévesztően pillacukorra emlékeztető kutyus veszett el. A csokis muffin tetejét díszítő csoki darabka helyett is édes kutyafej pislog ránk.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)