Jump to content

Bőszen őrizte a gazdit, órákon át

2018. 10. 08. 06:00

Egyes kutyák igazán jó házőrzők és nemcsak a házat védik, hanem természetesen a benne élő gazdikat is. Az út szélén fekvő, kóbor állatnak tűnő kutya is ezt tette.

A férfi azon a környéken autózott, amikor felfigyelt a látszólag senkihez nem tartozó kutyára. Az eb nem mozdult még akkor sem, amikor az autós megállt. Elmehetett volna mellette, de feltűnt, hogy a kutyán póráz volt. Egy kóbor kutyán nem lenne póráz, úgy sejtette, hogy valami rejtély van a kutya körül.

Amikor közelebb ment, a kutya hevesen reagált a közeledésére. Ekkor azonban egy másik hangot is meghallott, egy halk nyöszörgést. Kiderült, hogy a kutyus a gazdáját egy percre sem hagyta magára. Néhány szót váltottak egymással, így az autós megtudta, hogy ki az idős ember, aki az árokba borult az esés közben és megsérült, mozgásképtelenné vált.

Elsietett a férfi házához, ahol a feleséget értesítette férje állapotáról, majd hívták a mentőt.

Kiderült, hogy az idős ember sétára vitte kutyáját, ám közben elesett, megsérült, és hajnal óta egészen addig, amíg a férfi meg nem találta (esteledett), kényszerpihenőre került az árokban.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)