Jump to content

Későn tudta meg, hogy hol van a kutyája

2018. 10. 12. 19:00

Egyre felkapottabb, hogy a nyaralásra kedvencünkkel együtt megyünk, de ezt nem mindenki teheti meg, vagy van kire bízni a kutyát addig, amíg távol lesz.

Így volt ezzel az a gazdi, aki Horvátországba ment nyaralni, és távolléte ideje alatt a szomszédjára bízta kedvencét, Blue-t. A szomszéd tette a dolgát, el is vitte a staffordshire terriert sétálni, aki hálás is volt a sétáért, azonban egyik alkalommal mégiscsak bajba keverte saját magát, ugyanis elszökött. Hiába kereste a szomszéd, nem találta a kutyát, közben a gyepmesteri telep emberi befogták az állatot. Blue állítólag agresszívan viselkedett, így a telepen arra az elhatározásra jutottak, hogy az állat agresszív, ezért el kell altatni.

A gazdi tehát erre a hírre ért haza, hogy a háza ajtaján talált cetlin tudatták kutyája tartózkodását. A megadott telefonszámot hívva pedig arról értesült, hogy már nem él a kutyája, mert a meghatározott hét napon belül nem jelentkezett kutyájáért.

Értetlenül állt a dolog, ugyanis Blue egy jámbor, hűséges kutya volt. Blue egy hűséges társnál is több volt, mert a gazdit is ő rángatta ki depressziójából.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)