Jump to content

A kutya és a táj együttes hatása

2018. 10. 15. 07:00

A fotózás kiváló szórakozás, és ha belejön az ember, akkor hobbivá vagy akár munkává is kinőheti magát. A nézőpontokat pedig érdemes változtatni.

Aki drága felszereléssel és optikákkal rendelkezik, az egészen máshogy áll neki a fotózásnak. Ám képeket készíteni telefonnal ugyanúgy lehet. Attól függ, hogy a fotókkal mi a szándékunk. A hobbi fotósok magukat vagy azt a környezetet szeretnék megörökíteni, ahol éppen tartózkodnak. A kirándulás nagyszerű pillanatait, gyönyörű látványait igyekszünk így visszaadni.

Egy fiatal férfi szívesen kel útra kutyájával, Trojával. Mindenhová együtt kirándulnak, és mindig készítette képeket. Sok képen Troja is szerepel, de bármikor mutatta a környezetében a fotókat, mindenkinek feltűnt és szóvá is tették, hogy Troja milyen jól mutat a fotókon.

Ez adta azt az ötletet, hogy perspektívát váltson, és úgy igyekezzen fotózni, hogy a főszereplő csakis a kutya és a táj. Sikeres párosítás a gyönyörű ír szetter kutyus és a lélegzetelállító norvég táj összhatása. Az internetre is felkerülő fotók pedig nagy tetszést arat a látogatók között. Úgy tűnik, hogy jó ötlet volt ez, mert nemcsak jó fotók készülnek, de még több kirándulásra motiválja a gazdit. Ez azt is jelenti, hogy kutya és gazdája is többet van együtt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)