Jump to content

A kutya rátalált a gazdájára és futott is utána

2018. 10. 16. 19:00

Akik menhelyre látogatnak azzal a szándékkal, hogy kutyust vesznek magukhoz, sokszor meghatározott elképzeléssel keresnek maguknak kutyát, mások a sorsra vagy a kutyára bízzák a döntést.

A buszsofőr a munkáját végezte. Utasokat szállított egyik megállótól a másikig. Majdcsak mindennap ugyanaz. Az utasok cserélődnek, de aznap valami más is történt. A busz után egy kóbor kutya futott. Elszánt volt az állat, mintha tartozott volna valakihez, de az utasok egyike sem ismerte a kutyust.

A buszsofőr egy darabig folytatta az útját, de a nyomába szegődött eb, csak nem akart leszakadni a járműről, ugyanúgy követte. Hiába vette gyorsabbra az iramot, a kutya úgy loholt a jármű után, mintha a buszon lett volna a gazdája.

A sofőr végül megsajnálta az ebet, először csak lassított neki, hátha felugrana a kutyus. Értette, hogy mit akar az ember, mellső lábaival fel is kapott a buszra, de a mozgásban lévő járműre csak nem tudott felugrani. Újból, és bátrabb ugrással igyekezett feljutni a járműre, mindhiába. Amikor végül megállt a busz, akkor sem szállt fel a buszra a kutyus, főleg, hogy még finomsággal is elterelték a figyelmét.

A sofőrben ekkor már megmozdult valami, nem hagyta ott a kutyát, hanem felvette a buszra és magával vitte. Ez esetben valóban a buszon volt a kóbor állat gazdája, hiszen a sofőr magához vette.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=tav_DShz3zk)