Jump to content

Éhező pillantások, potya falatok

2018. 10. 29. 19:00

A kutyák évezredek óta barátaink, segítőink, családtagjaink és munkatársaink. Ki miért választja maga mellé kutyáját. Szeretjük őket hűségük és okosságuk miatt is.

Szeretjük a kutyákat, de a nem kellően felelős gazdik nagyon sok kutyát engednek saját útjára és teszik őket kóbor állatokká. Jelzi ezt az is, hogy világszerte igaz a menhelyek telítettsége. A jószívű emberek nem tudják figyelmen kívül hagyni egy-egy kutya szomorú sorsát, és az utcáról befogadott állatot vagy maguk gondozzák tovább, vagy pedig menhelyre viszik.

Az utcán egyedül kóborló kutyust is kóbor állatnak nézték, hiszen az utcákat rótta. Oda ment, ahonnan jó illat érződött, és a McDonald’s pontosan ilyen helynek bizonyul. Princess sokat tartózkodott a gyorséterem közelében bízva abban, hogy az ott étkező emberek megszánják egy-két potya falattal, vagy a leesett maradék lehet az övé. Habár nem tűnt a kutya éhező állatnak, hiszen elég jó húsban volt, mégis megsajnálták sokan, és jutott számára bőven falat a finomságokból.

Egy baj volt csak, Princess nem volt kóbor állat. A gazdinak is feltűnt, hogy időközönként eltűnik kutyája. Az egyik alaklommal követni kezdte saját kedvencét, és meglepődött, amit látott. Egyenesen a McDoland’s felé vette az irányt és éhező tekintettel figyelte az oda érkezőket és távozókat.

Amennyiben nem akarja, hogy a gyorséttermi koszttól elhízzon kutyája, úgy más megoldást kell találni arra, hogy kerítésen belül tartsa kedvencét.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)