Jump to content

Csak egy rágás, és lőttek a nászútnak

2018. 11. 02. 19:00

Az esküvő nemcsak várva várt esemény a házasulandók életében, de tele van félelemmel, izgalommal is, hiszen talán az életük legszebb napja elé néznek. Vajon úgy is sül el?

A brit fiatal pár összekötötte életét és talán a szertartás, valamint az azt követő esemény is úgy sikerült, ahogy szerették volna, azonban számukra a nászút okozott meglepetést. Pedig úgy tűnt, hogy sínen vannak. Azaz repülőn. És valóban, majdcsak egy egész napot repültek, hogy elérjék álomnászútjuk helyszínét, Balit. Meg is érkeztek, azonban az országba már nem léphettek be.

Kálváriájuk évekkel korábban megkezdődött, csak ők nem tudtak róla. A párnak van egy kutyája, aki még jóval korábban megrágta a fiatal férfi útlevelét. A rágott útlevél eddig nem okozott gondot, hiszen annak ellenére, hogy a kutyus megcsócsálta az útlevelet, annak csak a sarkát rágta meg, így a férfi adatai jól láthatóak. Ezt megerősítették a brit hatóság emberei is, hogy a rágott útlevél ellenére sem fog gondot okozni idegen ország határának átlépése.

Ezt is tapasztalta a gazdi, ugyanis bármelyik idegen országba utazott, oda minden gond nélkül beengedték, ám amikor a nászútjukra mentek, Bali megtagadta a belépés jogát.

Ám, hogy ennyivel ne ússzák meg, Szingapúrban még le is tartóztatták a fiatal férfit. No, ez már megviselte a párt. A kutyus mintha tudta volna, hogy valamit és valamikor elszúrhatott, mert különösen bújós gazdáihoz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)