Jump to content

Elfogyott, majd hirtelen sok lett a játék

2018. 11. 03. 08:00

A közösségi médiának kétségtelenül vannak előnyei és hátrányai is, azonban tőlünk függ, hogy mibe megyünk bele, mit osztunk meg és mit fogadunk be az ott látottakból.

A közösségi média, és annak erejébe vetett hit sok elcsatangolt kedvencnek adott arra lehetőséget, hogy hazataláljon, mint ahogy otthontalan állatok is találtak már ezzel a megoldással új gazdira. Volt, hogy a közösség erejének köszönhetően talált rá valaki új kedvencére. Számtalan érdekes és megható történetről lehet hallani ember és állat találkozásáról.

Ez esetben kicsit másról van szó, de a gazdi is reménykedett abban, hogy az internetben bízhat. Azaz inkább az emberekben. Egy nő osztotta meg üzenetét a világ felé. Inkább kérés volt ez, ugyanis kutyája csak egy játékkal szeret játszani. Amíg az állatkereskedésből beszerezhető volt a zöld plüssfigura, minden nyugodt volt, de a gazdi frusztrált lett, amikor a boltban közölték vele, hogy ezután már nem lesz arra lehetősége, hogy hasonló figurát vásároljon kutyája számára, mert azt nem fogják többé forgalmazni.

Egy plüss figura márpedig nem tartozik a legtartósabb játékok közé a kutya fogai között, így kétségbeesésében az internet népéhez fordult. Megírta a történetét és várta, hogy valaki megszánja legalább egy figurával.

A közösségi média gépezete beindult, egyre érkeztek az üzenetek, hogy vagy saját figurájukat ajánlják fel a szomorú kutyusnak, vagy pedig tudnak szerezni. Így történt az, hogy hamarosan nem egy, hanem sok felajánlás és tucatnyi kedvenc játék érkezett a válogatós ebnek. Ennek tudatában nyugodtan hajthatják este álomra a fejüket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)