Jump to content

Kutyasimogató álláshely

2018. 11. 12. 06:00

Szerte a világban egyre több tömegeket vonzó hely nyitja meg ajtóit a kutyák előtt is. Nemcsak szállodák, hanem éttermek között is találunk már olyat, ahol a kutya ugyanolyan szeretett vendég, mint az ember.

Amerikában már régóta működnek az ilyen éttermek. Még a nyáron írtunk egy olyan álláslehetőségről, amelynek betöltésére Görögországba kell utazni, sőt mi több, élni. Aki a munkára jelentkezett, azt vállalta, hogy egy éven át a görög sziget lakója lesz, és az ott élő több tucat cicával kell foglalatoskodni. Vagy feladat lesz az etetésen kívül a cicákkal való játék, simogatás is.

Nos, álommunkának tűnt, sok is volt a jelentkező. Egy dallasi étterem most egy olyan álláshirdetést jelentetett meg, hogy kutyasimogatót keresnek. Az étterem ugyanis kutyabarát hely, így a vendégek magukkal hozhatják kedvenceiket is. Ahhoz, hogy az emberek nyugodtan tudjanak enni, társalogni, kell egy olyan munkatárs, aki a kutyusok figyelmét leköti, foglalkozik velük. Ő lesz az a kutyasimogató, akit felvesznek a meghirdetett álláshelyre.

Olyan jelentkezőket várnak, akik fotóval bizonyítják, hogy mennyire rátermettek erre a munkára. Aki megkapja az állást, az óránként 100 dollárral gazdagabb lesz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)