Jump to content

Arra járt, beállt játszani

2018. 12. 15. 13:00

Számtalanszor írtunk már olyan esetekről, amikor egy sportmérkőzést egy-egy állat zavarta meg azzal, hogy befutott a pályára. A legtöbbször kutya vagy macska volt a pótjátékos, de előfordult már őz és kenguru is az emberek között.

Ezúttal, mint legtöbbször, kutya állt be játékosnak. Az eset néhány héttel korábban történt Grúziában, amikor a pályára önfeledten befutó kutyus szó szerint játéknak fogta fel azt, ami a pályán történt.

Nemcsak egyszerűen befutott az éppen focizó emberek közé, és a labda, a drukkerek elriasztották volna onnan, hanem beszállt a játékba. Új játszótársainak a focistákat vélte, így leállt velük játszani. Ha túl nagy inaktivitást mutattak a játékosok, akkor incselkedni kezdett velük.

A meccset nézők hangos üdvrivalgással fogadták a kutyust, és a játékosok is barátságosan kezelték a kedves és játékos kutyust. Egyszerűen nem letett rá haragudni.

Lehet, minden mérkőzést kutyával kellene játszani, és sokkal kedvesebb, érdekesebb lenne a meccs.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=nhcrVOcd0cY)