Jump to content

Szeméttelepre dobták megunt testét

2019. 01. 21. 08:00

Az állatvédők és a menhelyen dolgozók jóval kevesebb felemelő történéssel találkoznak, mint szívszorító, dühbe taszítóval. Egyszerűen felfoghatatlan az ép eszű, de nem különösebben állatkedvelő emberek számára is, ahogy egyesek bánnak saját állataikkal.

Idillikus az a pillanat, amikor egy nehéz sorsú állatot szinte a halál torkából kimenekítve, felgyógyítva új és gondos gazdihoz lehet örökbe adni. Ez a legszebb pillanat, ám ezt megelőzően nagyon sokszor csúnya, felháborító, az állatkedvelők számára felfoghatatlan állapottal, látvánnyal, sorssal kell szembesülni.

Szomorú, ahogy egyesek megszabadulnak saját kedvenceiktől, azok nem kívánt szaporulatától. A szemétdombon magára hagyott kutyus pontosan ezt a felháborító és szomorú történetet képviseli.

Megunták, idős volt, vagy beteg? Fogta magát a gazdi, egy használaton kívüli, durva szőnyegbe csomagolta a magatehetetlen kis testet és úgy dobta a szeméttelepre, mint egy adag szemetet a szemeteszsákba csomagolva.

Rátaláltak segítő szándékú emberekre, és azonnal megfelelő helyre vitték az életét már feladó kutyusnak. A megfelelő kezelésnek köszönhetően volt némi remény arra, hogy felépülhet, de talán annyira megtört a szíve is, hogy teste feladta a küzdelmet.

A gazdi (???) kiléte nem ismert, így valaki megint megúszta az állatkínzás vádját.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)