Jump to content

Így legyél vegán!

2019. 01. 25. 19:00

Egyre több keleti ország mond le a kutyahús fogyasztásáról, de még mindig értesülünk arról, hogy vannak kultúrák, ahol a kutyahús fogyasztása természetes.

De nem Sydneyben. A napokban azonban mégis olyan borzalmas látványban részesült sok járókelő Sydney központjában, amelyek rémálmukban sem szerettek volna látni. Akik a központban jártak-keltek azt tapasztalhatták, hogy a városban grilleznek. Talán ez még nem is lett volna olyan különleges, ha a grillen nem kutyahúst sütöttek volna.

Aki csak meglátta az éppen sülő kutyatetemet, mindenki elborzadt. Szándékos kampánya volt ez a PETA aktivistáitól. Mivel alapból az állatok érdekeit képviseli a PETA, így az is egyértelmű, hogy a grillen sülő kutya természetesen nem valódi állat volt, habár nagyon élethű volt.

Ha felháborodunk annak látványától, hogy kutyát esznek, akkor amiatt miért nem, hogy más állatot is leölnek csak azért, hogy az ember megegye? Kutya és macskaimádó az emberiség, de ha már ezeket az állatokat így szeretjük, miért eszünk más állatot? A vegán életmódra igyekeztek motiválni mindenkit a PETA emberei.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)