Jump to content

Munkavégzés közbeni váratlan örökbefogadás

2019. 02. 03. 13:00

Új kutyát többféleképpen magunkhoz vehetünk, de egyre többen ügyelnek arra, hogy ezzel jót tegyenek, életet is mentsenek.

Annyi menhely van, ahol kutyák és macskák ezrei várják, hogy a szűkös kenneljükből végre egy tágas helyre, szerető gazdi mellé kerüljenek. Aki tudatosan azért megy menhelyre, hogy egy kutyust magához vegyen, nagyjából megvan az a kép, hogy milyen kutyát keres. Számít a mérete, a viselkedése, míg mások engedik, hogy a kutya válassza ki maguknak őket. Vagyis azt a pillanatot várják, amikor egymásra találnak leendő kutyájukkal.

Az újságíró azért ment a menhelyre, hogy egy videót készítsen a menhelyi állapotokról. Élethű bepillantást akart adni másoknak arra, hogy belelássanak, hogyan zajlik a menhelyek mindennapjai. Nem gondolta, hogy azt a rátalálási élményt fogja megélni, mint a kutyakereső örökbefogadók.

Amikor a terepre érkezett egy nagyobb termetű kutyus vette célba. Egyenesen hozzá tartott, és egy pillanatig sem várt, barátságosan felugrott hozzá. Két hátsó lábán állva, mellső lábaival kapaszkodott meg az újságíróban, aki azonnal simogatni kezdte. A barátságos kutyus ráfektette fejét az ember combjára és nem tágított. Olyan lelki nyomot hagyott a kutyus az újságíróban, hogy nem tudta nem hazavinni.

Az ilyen pillanatot várják tehát sokan örökbefogadáskor.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=HLdYivzkBt8)