Jump to content

Még nagyobb nagy nap

2019. 02. 04. 13:00

Nagy döntés az ember számára, amikor összeköti életét valaki mással. Ünnepelni való, emiatt is olyan meghatók és szépek az esküvők.

Osztozni a párok boldogságán, és az ünnepélyes keretek között valóban megünnepelni sokak nagy és emlékezetes eseménye. A boldog pár álma teljesült azzal, hogy végre összekötötték életüket papíron is. Mint ahogy azt a legtöbb menyasszony eltervezi: hófehér ruha, könnyek közötti igen kimondása, szerelmes pillantások, boldogság. Ez volt érvényben a pár esküvőjén is. A szertartás utáni fogadás is úgy ment, ahogy annak mennie kellett, aztán a nő kapott egy ajándékot, amiben egy sípoló játékkacsa volt. Nem értette, hogy a játéknak mi köze van a saját esküvőjéhez egészen addig, amíg a teremben egy férfi meg nem jelent a kezében egy kiskutyát tartva.

Kiderült, hogy a nő mindig is egy kutyust szeretett volna. A leendő férj pedig szerette volna meglepni párját, így az esküvő napjára időzítette a meglepetést. Jól sikerült.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=pePgX0iK0Ng)