Jump to content

Termékvisszahívás

2019. 02. 08. 19:00

A házi koszt a kutyák számára nem megfelelő, de éppen ezért gyártanak a kutyák és macskák számára is vitaminokban és tápanyagokban gazdag száraz és konzerv eledeleket.

Kistestű, nagytestű, fiatal vagy idősebb. Mindegy milyen a kutyánk, méretnek és kornak megfelelően is megtalálhatjuk a rájuk szabott táplálékot. A válogatott anyagokból összeállított ételeket könnyű kedvencünk elé rakni, és bízhatunk abban, hogy kellő mozgás mellett egészségesen fog élni a kutyánk.

A kutyaeledeleket megfelelően dúsítják vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így tényleg joggal hisszük azt, hogy felelős állattartók vagyunk.

Ám hiába akarunk jót, ha épp mégis a kutyakonzervvel nem stimmel valami. A Hill’s Pet Nutrition elszámolta magát, ugyanis egyik kutyakonzervébe a kelleténél több D-vitamint juttatott. Habár nagy szerepe van a D-vitaminnak az egészség fenntartásában, a jóból is megárt a sok. A cég most termékvisszaívást jelentett be, hogy megvédje a kutyákat a túlzott D-vitamin bevitelétől. A kevés is ártalmas, de a túl sok is.

Nézz szét otthon, hogy nincs-e otthonodban ilyen állateledel.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)