Jump to content

Két fül vagy inkább két száj?

2019. 02. 20. 19:00

Az állatvilágot sem kerülik el a betegségek, a születési rendellenességek. történetünk apró főhőse sem olyan, mint a nagy átlag.

A kinézete sem volt teljesen megszokott, de főleg a viselkedése okozott gondot abban, hogy megszeretesse bárkivel magát. Első pillantásra ugyan talán fel sem tűnt volna, hogy valami nem stimmel a kiskutyával. Aki azonban figyelmesebben megnézte, úgy láthatta, mintha két füle nőtt volna az ebnek. Csakhogy ami egy másik fülnek tűnt, az valójában egy másik száj volt, méghozzá benne fogakkal.

A kutyus gondozóinak feltűnt a kutyus különleges füle, de a meglepetés akkor érte őket, amikor ott két fogat is találtak. Kiderült, hogy a fülnek hitt képződmény valójában egy másik száj és nemcsak a látott két fogat rejtette, hanem többet is.

Azóta a kutyust megműtötték, eltávolították a furcsa plusz szájszervet a füle mellől és a legtöbb fogat is sikerült. Csak kettőt hagytak meg, mert azok a koponyával érintkeznek. Ettől függetlenül teljes értékű kutyaéletet élhet. Azóta pedig a természetes is sokkal jobb lett.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)