Jump to content

100 nap magány

2019. 02. 23. 19:00

Az ember rombolja saját környezetét, de a természet sem kíméli az emberiséget. Mindig van min izgulni: árvíz, földrengés, forgószél, heves esőzés, szökőár, tűzvész.

Tavaly novemberben tűz tombolt Amerika Kalifornia államában. Még arról is hírt adtunk, hogy hírességek háza is a tűz martalékává vált. Természetesen mindenki igyekezett menteni, amit csak lehet.

A legtöbben persze állataikat is ugyanúgy mentette, mint családtagot, de még így is nagyon sok állat szökött el otthonról ijedtében. Az egyik család gondoskodott kedvencéről, és kutyájukkal együtt hagyták el otthonukat. El sem tudjuk azt képzelni, hogy milyen fejetlenség és rémület lehet ilyenkor az emberekben. A család kutyáját is felrakták az autóra, de a nagy zűrzavartól megijedhetett az állat, mert leugrott a mozgó járműről és nyoma veszett. Hiába keresték a gazdik, a kutyának nyoma veszett. A család kihelyezett plakátokkal hirdette, hogy kedvencük eltűnt, és a közösségi oldal erejében is bizakodtak. Hónapokon át eredménytelenül vártak. Azaz mégsem eredménytelenül, de a várta várt hívásig 100 napnál is többnek kellett eltelnie.

Állatvédők fogták be a kutyust, aki azt ette ez idő alatt, amit az erdő kínált és a közösségi oldal posztjának köszönhetően jutottak el a gazdihoz. 101 nap után tért haza a kutyus.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)