Jump to content

Az utolsó tánc

2019. 02. 25. 08:00

A kutyák nagyon sok helyen teljes értékű családtagnak számító élőlények, így részesük az emberi élet minden szépségének és nehézségének.

Ám az ember ugyanúgy kénytelen szembenézni azzal, hogy nem mindig rózsaszínű az élet. Bizony, a kedvenceink élete is véges, és bár nehéz elképzelni, de egyszer elmennek.

A fiatal nő akkor kapta kutyáját, amikor a szüleitől költözött és új otthonában kutyája volt a társa. A Bruce névre keresztelt kutyus igazi családtag volt, és nem változott a státusza akkor sem, amikor gazdija megismert egy férfit, akivel később össze is költöztek. Harmóniában éltek ők hárman.

A fiatal pár úgy döntött, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Ez a gondolat megérett bennük és körvonalazódott a dátum ideje is. Mégis máshogy alakult az esküvőjük, mint gondolták, mert a dátumon módosítani kellett kutyájuk miatt. Bruce ugyanis betegség tüneteit mutatta. Az orvos lesújtó diagnózist közölt a gazdikkal. Néhány hónapja van hátra kedvencüknek. Mivel igazi családtagként kezelték a bullmastiff fajtájú kutyust, így még az esküvőt is korábbra szervezték át, hogy velük lehessen a nagy napon a kutya is. Számos fotón megörökítették a kutyát, hogy képeken is megörökítsék.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)