Jump to content

A felelős gazdi igazi megtestesítője

2019. 03. 17. 08:00

Milyen a felelős gazdi? Számos példán keresztül lehetne megmutatni, hiszen akik családtagként kezelik kutyájukat, tényleg úgy bánnak az ebbel, mintha ember lenne.

Nem azt jelenti, hogy emberként kezelik, de a felelős gazda az, aki a kutyaélethez mérten a legjobbat szeretné állatának. Ez megnyilvánul abban, hogy figyelemmel van a kutya mozgásigényére, táplálására, és naponta tud az állattal foglalkozni.

Az egyik legfélelmetesebb, ami az emberrel csak történhet, hogy a vagyonát és az életét is valamilyen tragédia veszélyezteti. Egy külföldi férfi háza lángokban állt. Már a tűzoltóság is a helyszínre érkezett, hogy a tüzet megfékezzék. Az oltás közben rohant be a ház tulajdonosa nagyon elszántan a házba. Próbálták megállítani, de a férfi berohant a házba, mert kutyája még bent volt. Nem sokkal ezután mindenki megkönnyebbülve vette tudomásul, amikor a gazdi kutyájával a kezében lépett ki a házból.

Nem az ingóságait féltette, hanem a négylábú családtagját, így az élete kockáztatásával is arra törekedett, hogy kedvence mellette lehessen. Szerencse, hogy megúszták.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)