Jump to content

Szemétszedős kutyasétáltatás

2019. 03. 17. 19:00

A kutyasétáltatás szükséges azon állatok számára, akiket lakásban tartanak. Számukra a napi minimum két séta kell és hasznos.

Nemcsak azért, mert a lakásba kényszerített állat séták alkalmával intézheti el egészségügyi dolgait, és végre szabadon mozoghat, szimatolhat. Tehetjük ez ténylegesen hasznossá úgy, hogy nemcsak a kutya és a gazdája számára az.

A felelős gazdi a kutyája után maradt végterméket is összegyűjti, de akár új internetes kihívásként még a környezetünk számára is hasznosak lehetünk. Ehhez mit kell tennünk?

Annyi biztos, hogy ne a legszebb ruhánkba induljunk egy ilyen sétára. A szokásos sétán túl legyen nálunk a pórázon kívül gumikesztyű és szemeteszsák is. A séta alkalmával talált szemetet összegyűjtve fel is lehet tölteni a közösségi oldalra, hogy mennyi minden gyűlt össze.

Meg lehet így tisztítani egy kisebb területet, vagy pedig a séta során talált szemeteket is össze lehet gyűjteni. Nem egy séta során fogunk világot váltani, de ha csak néhányan gondolkodnának így, már sokkal szebb lenne a környezetünk és élhetőbb a világunk.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)