Jump to content

És akkor beindul a színjáték

2019. 03. 25. 19:00

A túlélés egyik rafinériája lehet az, ha az állatok halottnak tettetik magunkat. A kutyák nem szokták használni ezt a cselt. Na, jó, nem mindegyik.

Egy angol bulldog gazdija talán már hozzászokott kedvence dilijeihez. Imádják egymást, de olykor nehéz kitalálni, hogy a kutya mit szeretne. A séta azonban nem ilyen, mert eleve minden napos szokásuk, és még az útvonal is azonos.

Aznap azonban a gazdi kicsit kurtítani akart volna az időn és a távolságon azért, mert eleredt az eső. A bulldog azonban makacs és önfejű volt, tartani akarta magát a szokásaikhoz. A gazdi ellenállt ennek, indultak hazafelé. Mintha még adott volna esély a kutya a gazdájának, ezért elindultak arra, amerre az ember vezette. Miután rádöbbent a bulldog, hogy a gazdi tényleg haza akarja vezetni, akkor nemes egyszerűséggel összerogyott és úgy csinált, mintha nem is élne.

Erre a jelenetre figyelt fel néhány, a közelben dolgozó ember és azonnal a kutya és a gazdi segítségére siettek. A gazdi megnyugtatta a segítőket, hogy ez csak egy színjáték, mert nem úgy történtek a dolgok, ahogy a kutya gondolataiban megfogalmazódtak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)