Jump to content

Ideje volt kutyamúzeumot nyitni

2019. 04. 13. 13:00

Amerika az az ország, ahol az önmegvalósítás ténylegesen megvalósulhat. Amerika azonban az a hely is, ahol olyan intézmények is léteznek, amelyekben mi nem is gondolkodunk.

A kultúránk és a történelmünk a miénk, de annak megőrzése is a mi feladatunk, éppen erre hivatottak a múzeumok, továbbá idegen művészetek megismerésére is lehetőségünk van. A továbbfejlődésünk, a saját és más kultúrák megismerése szempontjából is értékes kulturális intézmények.

Nos, Amerikában egy olyan múzeumot nyitottak meg, amely a kutyatartók és a kutyákat kedvelők számára mindenképp tetszetős lehet, de a festészetért rajongók is jól érezhetik magukat, ha belépnek a Kutyamúzeumba.

A New York-i múzeumban csupa kutyás festmények látványával gazdagodhat az érdeklődő. A gyűjtemény ezelőtt St. Louis múzeumában volt látható, de mérséklet volt az érdeklődés. Amióta megnyílt a New York-i Kutyamúzeum ugyanazzal a gyűjteménnyel, sokkal nagyobb látogatói számmal büszkélkedhetnek. Ehhez az is hozzájárulhat, hogy a modern technikai eszközök használatával, interaktív feladatokkal teszik még érdekesebbé a látványt. A látogatók megtudhatják például azt, hogy az arcuk alapján melyik kutyafajtához hasonlítanak a legjobban.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=y-QzmG68Lnw)