Jump to content

Meglepetés, mert megérdemli

2019. 06. 08. 19:00

A család körébe nagyon sok esetben a kutyák is beletartoznak. A hozzánk nőtt, velünk élő kutyusokra nagyon sok helyen úgy tekintenek, mint egy teljes értékű családtag, így az is természetes, ha minden jóból részesülnek.

Nemcsak a gondozásukról van szó. Az teljesen magától értetődő, hogy ha magunkhoz veszünk egy kutyát, akkor etetjük, itatjuk, de sokkal többet kíván adni kedvencének egy felelős, kutyáját szerető gazdi. Figyelem, törődés, közös időtöltéssel mélyül el a kapcsolat gazda és kutya között.

Mint ahogy családtagjainknak is szeretünk örömet okozni, úgy állataink számára is szeretnénk kedvezni. Mivel tehetjük ezt meg?

Szükséges a kutyánk számára egy kényelmes fekhely, amelyet időnként szükséges lecserélni. Ha vásárlásra kerül a sor, akkor a kutya méretéhez igazodó darabot válasszunk. A nyár közeledtével akár hűsítő fekhelyre is befektethetünk. Kedvencünk komfortérzetét biztosan jobbá tehetjük.

A stílusos és a célnak is megfelelő kutyatál eleve szükséges ahhoz, hogy megfelelően tápláljuk kedvenceinket. Dobjuk fel az otthonunkat is új kutyatálakkal.

Nem lehetünk mindig és mindenkor kutyánkkal. Van, ahová nem tudjuk őket magunkkal vinni, így kénytelenek vagyunk otthon hagyni. Erre az időszakra jó, ha van mivel lefoglalniuk magukat. Némelyik játék nemcsak mozgásra, hanem gondolkodásra is serkenti az ebeket, így a szellemi frissesség is garantált.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)