Jump to content

A nagy napon is stílusosan

2019. 06. 10. 19:00

A házasságkötés az ember életében egy nagyon jelentős esemény, amelyre mindig emlékezni szeretne, és még inkább azt szeretnénk, hogy az a nap tökéletes legyen.

A házasulandók azt szeretnék, ha nemcsak ők, de mások is úgy emlékeznének arra a napra, hogy milyen jó, szép és különleges volt. Az ehhez vezető siker a részletekben is rejlik. Főleg a menyasszonyokra igaz, hogy már jóval az esküvő előtt belekezdenek a szervezésbe. A helyszín megválasztása mellett különösen nagy hangsúlyt fektetnek a ruhára.

Nagyon sok a kutyás gazdi, és mivel egyre általánosabb, hogy mindenhová magunkkal is visszük négylábú kedvenceinket, mint családtagokat, úgy az is egyértelmű lehet, hogy a kutyánknak is helye van az esküvőnkön.

Helye?! Szerepe!

Házasodni kívánsz, és nőstény kutyusodnak is szerepet szánsz a nagy napon? Egy külföldi esküvői ruhaszalon kibővítette kínálatát. Méghozzá kutyákra szabott koszorúslány ruhával lépkedhetnek a kedvencek a házasodni kívánók mögött. Az etsy.com oldalon azonban többféle ötletet meríthet az ember, de ha egy esküvőre koncentrálunk, akkor is megtalálhatjuk kedvencünk számára a megfelelő és alkalomhoz illő ruhát.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)