Jump to content

Akarod tudni merre van a kutyád?

2019. 06. 18. 19:00

A tudatos, gyermekét jól nevelő szülő nem hagyja, hogy csemetéje életét a technika és a kütyük uralják, de tény, hogy jó szolgálatot tehetnek. Nemcsak esetükben.

Ha nem is pártoljuk, hogy napokat töltsön gyermekünk a kütyük társaságában, azért mégiscsak jó szolgálatot tehetnek. Különösen az okos órák, amelyek applikációja arra is alkalmas, hogy egymást hívja szülő-gyermek, valamint arra, hogy tudjuk, merre van a gyerkőc. A MyKi Junior erre alkalmas.

Akinek kószált már el kedvence, és akár napokon keresztül kétségek között volt, hogy vajon viszont látja-e még valaha kutyáját, az soha többet nem szeretne hasonlót átélni. A chip egy jó megoldás arra, hogy az elszökött állatok visszajuthassanak igazi gazdijukhoz, de ettől még nem lehet tudni, hogy az elkóborolt állat merre van. A MyKi Pet igen. A kimondottan háziállatok számára tervezett, leginkább kutyákra méretezett speciális nyakörv annál sokkal több. A nyakörvhöz szokott állatok számára semmilyen különbséget nem okoz a MyKi Pet viselése. Ami az átlagos nyakörvtől eltér az, hogy a gyermek okosórákhoz hasonlóan nyomon lehet követni kedvenceinket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)