Jump to content

Balesetben eltűnt

2019. 06. 23. 08:00

A balesetek olykor ember és állatéleteket rövidítenek meg, de egy napokban történt közlekedési baleset mégiscsak szerencsés volt.

Már ha lehet azt mondani, hogy a baleset szerencse. Ám annak kimenetele az volt, ugyanis az autópályán történt súlyos baleset ellenére mindenki élve szállt ki az autóból. A két személygépkocsi az összeütközés után árokba hajtott és felborult.

A vétlen sofőrrel utazott kutyája is, egy Shiba inu fajtájú kutyus. Az amúgy boxban tartózkodó állat a baleset során kiszabadult, és ijedtében olyan messzire futott, amennyire csak tudott.

A gazdi is megijedt és az ő párja is. Izgult a szerelme és az eltűnt kutyája miatt is, ezért közösségi oldalon kért segítséget a kutya megtalálásáért.

Nemcsak nagyon sokan megosztották a kutyáját kereső nő bejegyzését, hanem többen ténylegesen is a kutya keresésére indultak. Így találtak rá a kifulladt és még mindig nagyon rémült Hanakára egy pihenőhely mellékhelyiségében.

A balesetet szenvedett férfi még a rendőrökkel beszélt, amikor párjától megkapta az információt, hogy talán megtalálták a kutyust, így egy rendőr személyesen vitte el a pihenőhelyre. Hanaka már biztonságban van.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)