Jump to content

Csalj a jó fotóért

2019. 07. 08. 08:00

Izgága kedvenceinkről talán még akkor is nehéz jó fotót elkészíteni, amikor viszonylag nyugalmi állapotban vannak. Hogy készítsünk kutyánkról egy kedves fotót?

Az alvó kutyáról a legkönnyebb fényképet készíteni, de abban meg mi a pláne? Természetesen semmi, azonban annál nagyobb kihívás egy izgő-mozgó, vakarózó, ficánkoló kedvencről előnyös képet lőni.

Márpedig a szelfik idejét éljük, és ha kedvencünk is velünk tart egy-egy kirándulásra, akkor vélhetőleg kutyánkat vagy kutyánkkal együtt magunkat is szeretnénk jó fotókat, megörökíteni azt, merre jártunk.

Jó fotót úgy tudunk készíteni, ha a telefon fölé tartjuk kutyusunk egy szeretett játékát, vagy valami finom falatot. Míg a finomságra, játékra koncentrál, lehetőségünk van arra, hogy közös képeket készítsünk, vagy róla készüljön egy nem homályos fotó.

Kutyánkról készíteni képet amúgy sem mindig egyszerű, de szelfit még nehezebb, hiszen egyszerre kellene a készüléket és jutalomfalatok, játékot tartani. Már erre is van eszköz. A telefonra felhelyezhető eszköz „megfogja” azt, ami a kutya figyelmét eltereli, és így nem kell a kezünkkel még arra koncentrálni.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)