Jump to content

A kalandos nyaralás túl jól és túl hosszúra sikerült

2019. 07. 11. 19:00

Már év eleje óta dédelgethetjük nyaralással kapcsolatos álmainkat. A szálláshely lefoglalása, az utazás megszervezése, a pakolás mind-mind izgalmas.

Éppen most van a nyaralások ideje, így ismerős lehet a szituáció. Az angol család is nyaralni indult tengerparti szálláshelyükre. Magukkal vitték másféléves kutyájukat is.

Az egyik kirándulásuk alkalmával a tengert övező sziklás partot készültek meghódítani, és természetesen a shar-pei eb is velük tartott, csakhogy az egyik sziklán megcsúszott az állat, majd a mélységbe zuhant. A 150 méternél is mélyebb sziklafal aljára érkezett az eb. Még ezek után is reménykedtek a gazdik, hogy rátalálnak kedvencükre, keresni kezdték és még önkéntesek is segítettek, de nem találták meg a kutyát se élve, se sebesülten, se pedig holtan.

A gazdik már akkor lemondtak kedvencükről, hiszen nem lehetséges a túlélése, aztán megtörtént az a fajta csoda, amire senki sem számított.

Negyvenöt nap elteltével kirándulók jártak ugyanazon a környéken, és bár messzebb jártak, mint ahol a kutya leesett, megtalálták a nagyon sovány kutyát.

Talán a sziklafal egyik kiszögellésére esett, azért nem találták, és azért is élhette túl a zuhanást, majd azon élt, amit a vadonban talált.

Óriási csoda és szerencse, hogy a kutyus túlélte és bár rossz állapotban, de hazatért családjához.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)