Jump to content

Elképesztő kegyetlenség, lázong az ország

2019. 08. 08. 19:00

Ép eszű és lelkű ember, akkor sem bánt sem embert, sem állatot, ha éppen nem szívleli. A különös kegyetlenségéről elhíresült balotaszállási nő pedig talán még örömét is leli tettében.

A napokban került fel a világhálóra az a videó, amelyben egy kutyát kötöttek a kocsi után és ameddig bírt futni szerencsétlen állat, addig futott, utána pedig már csak vonszolta az autó a magatehetetlen állatot.

A videóban látottak nagyon kegyetlen ember tettéről tanúskodnak, és a még durvább csak az, hogy mindezt egy nő tette, és nem is először. Egy lovat is büntetett már meg hasonlóan. A nem ép lelkületet pedig csak alátámasztja az, hogy semmi megbánást nem tanúsított amiatt, hogy ilyen kegyetlen körülmények között bánt el állatokkal, amely „móka”, vagy ahogy ő nevezte, büntetés az állatok halálába került.

Az magyar internethasználók egy nagy részéhez a közösségi oldalak révén eljutott a videó, és a különös kegyetlenség általános közfelháborodást váltott ki. Azóta a balotaszállási nő háza keresett hellyé vált. Olyannyira, hogy a polgárőrök és rendőrök portyáznak a környéken.

Állatvédők, állatbarátok pedig aláírásgyűjtésbe kezdtek azért, hogy a nő és a hasonló tetteket elkövetők megkaphassák komoly és méltó büntetésüket.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)