Jump to content

Ugyanolyan, csak kicsit más

2019. 08. 16. 19:00

Semmiképp sem ideális hely egy kutya számára a menhely, de a hontalanságnál még az is jobb. A menhely amúgy is csak egy állomás lehet addig, amíg rá nem talál a kutyára álomgazdija.

Csakhogy még az egészséges és szép kutyusok és gazdijaik egymásra találása sem mindig egyszerű és gyors, nemhogy olyan állatok esetében, akik valamilyen betegséggel küzdenek, idősek.

Az amerikai menhely egyik lakója sokkal másabb volt többi társánál. Születési rendellenessége miatt az arca az általánostól nagyon eltérő volt. Emellett fekete bundája sem segítette abban, hogy valaki a sok menhelyi társa közül éppen őt szemelje ki kedvencként.

Egy állatvédő egyesület azonban meglátta az amúgy jó kedélyű, kedves kutyust és úgy gondolták, hogy segítenek neki olyan gazdit keresni, aki úgy fogadja el Mosley-t, ahogy van, és úgy is szereti.

Fotók és videók kerültek fel a kedves kutyusról az internetre. Nemcsak híressé vált a kutyus, de több gazdajelölt is jelentkezett. Végül egy családra esett az egyesület választása, és Mosley azóta velük él.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=wDeb00u96sA)