Jump to content

Még mindig nincs vége

2019. 08. 20. 08:00

Az állatbarátok nemcsak nagyon unják, de mélységesen fel vannak háborodva azon, hogy magukat embernek valló személyek milyen szándékos kegyetlenkedésre képesek állatokkal szemben.

A kutyáját bálamadzaggal autója után kötő, és a kutyáját felfogadott emberrel agyonüttető eset csak az, amire fény derült. Hazánk igazán kutya és macskabarát, de mondjuk inkább úgy, hogy állatbarát, éppen ezért nehezen veszi be a gyomrunk, ha valaki ilyenre képest.

A fent említett két eset is kiverte a biztosítékok sokunknál, erre itt egy újabb. Egy magyar nő és élettársa ugyan nem hazánkban él, hanem Angliában, mégiscsak magyar. Hiába élnek külföldön, ugyanúgy magyarok, de a tettükért felelniük kell.

Valószínűleg nem kívánt vemhesség és szaporulat után a pár kutyája egy tucat kiskutyát hozott a világra. Az ivartalanítás, a kiskutyák szerető gazdihoz adása helyett olyan kegyetlenséget tettek, amire nincs magyarázat. Miután életet adott kiskutyáinak a nőstény, fagyállóba mártogatott kolbásszal etették a nőstényt. Miután már csak vegetált a méregtől a kutya, elvágták a torkát. A temet saját kertjükben dobták ki, de az állatjóléti hatóság emberei megtalálták.

Természetesen érkeztek az érvek, hogy miért kellett (!!!) megölniük a kutyát. Mert az rájuk támadt, olyan agresszívvá vált, hogy semmilyen más megoldást nem látott a pár, minthogy megölik. Természetesen nem vették be ezeket a hatóság emberei, hiszen támadásnak nyoma sem volt senkin sem.

Tettükért tíz hét börtönbüntetést szabtak ki, valamint a legjobb, amit csak tehettek, hogy örökre eltiltották őket bármilyen állat tartásától.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)