Jump to content

Türelemmel várt, végtelen türelemmel

2019. 09. 19. 19:00

Az ember is ragaszkodik dolgokhoz és személyekhez, a kutya pedig mindenek felett hűséges. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint BonBon története.

Egy thaiföldi kisváros egyik kereszteződésében találta meg az idősebb nő a rossz állapotú kutyust, akit haza is vitt magához, hogy feltáplálja, gondoskodjon róla. Valamennyi ideig működött is, mert a kutyus annyira rossz állapotban volt és gyenge, hogy mozogni alig tudott. Amint azonban kicsit erősödött, eltűnt segítője házából. A nő ugyanott találta meg a kutyát, mint először. Rájött arra, hogy az eb azért ragaszkodik ahhoz a helyhez, mert vár valakit.

Arra döntött, hogy nem viszi vissza újból magához, hanem ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor majd Mohamed megy a hegyhez. Inkább a nő vitt neki naponta enni és inni.

A kutya történetét közösségi oldalakon is megosztották, és ismét bebizonyosodott, hogy van ereje, mert meglett az igazi gazdi. Az is kiderült, hogy egy házaspár még 2015-ben járt a városban, és az autó leeresztett ablakán keresztül ugrott ki a mozgó járműből az állat. Azonnal a kutyus keresésére indultak, de nem találták.

El kellett telnie ennyi időnek, hogy újból egymásra találjanak, és kellett a külső segítség is. Máskülönben ki tudja meddig várhatta volna a kutyus a gazdiját.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)