Jump to content

Túl drága kezelés

2019. 10. 09. 08:00

Az állattartás szépségei mellett nehézségekkel és kiadásokkal is számolni szükséges, de ezt elméletileg mind vállalja egy felelős gazdi.

Egy kínai család éppúgy a kutyatartók társaságát gyarapította, mint sok más család. A kutya nehézségekkel küzdött, ezért felelős állattartóként a kutyust állatorvoshoz vitték. Apa és lánya jelent meg az állatkórházban kutyájukkal. A vizsgálat során kiderült, hogy az eb gyógyulásához kezelésre van szükség, amelynek természetesen anyagi vonzata van.

Nem volt kérdéses, hogy belevágtak a gyógykezelésbe, ám a végén kézhez kapták a számlát. Az állat a gyógyítás ellenére is olyan állapotban volt, hogy kétséges volt életben maradása is. Ez volt az a pont az apa számára, hogy annyira kikelt magából a számla láttán, valamint attól az információtól, hogy a kutyájuk gyógyulása nem is garantált, hogy minden dühét a kutyán vezette le.

Ha ugyanis az eb a kezelés ellenére is elpusztul, akkor nem kellett volna fizetnie a kezelésért. Az orvos kezeiből szedte ki a kutyust, majd olyan elemi erővel vágta földhöz szerencsétlen állatot, hogy nem volt kétséges halála. Megrugdosta, rátaposott a kutya fejére. Csodák csodájára az eb mégis túlélte mindezt a traumát. Az apa lánya végignézte, ahogy a felelős gazdiból őrjöngő vadállat válik.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)