Jump to content

Tudta, de nem vett róla tudomást

2019. 10. 18. 08:00

Balesetek származhatnak abból, hogy az úttestre kerülő vad- vagy háziállatokkal való ütközést szeretné az autós elkerülni. Ez mindenkire balesetveszélyes.

Azt megérzi az ember, ha elüt egy állatot. Ha lélekjelenléte és a szíve is úgy diktálja, még meg is állhat, hátha lehet segíteni a bajba került állaton. Az a szerb férfi, aki Magyarországon keresztül haladt, nem foglalkozott ilyesmivel. Pedig tudta, hogy elütött egy kutyát, mégis ment tovább.

Kecskemét környékén történt a baleset, amely során a férfi elütött egy kutyust. Ezúttal azonban mégsem hagyta magára az állatot, mivel az ütközés során a kutya beszorult az autó lökhárítójába, és így ment vele tovább az autós.

Az egyik, a szerb férfival szemben közlekedő autós szólt neki, hogy a lökhárítójában egy kutya van. A szerb ember mindezt tudta, ennek ellenére csak Szolnokon egy hotelig cipelte. Szolnoki állatmentők siettek a kutyus segítségére, akiben ugyan találtak chipet, de az regisztrálatlan volt, így nem sikerült beazonosítani a gazdáját. Azóta a szolnoki hotelben gondoskodnak a kutyusról. Várják a gazdi jelentkezését, aki feltehetőleg kecskeméti.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com)