Jump to content

Csoda, hogy visszatalált még az emberhez

2019. 10. 19. 19:00

Még egy gondos és felelős gazdi esetében is bekövetkezhet olyan változás, amely során a kutyának más otthont kell találni. És vannak olyanok, akik más utat választanak.

Az élet olykor olyan kiszámíthatatlan, hogy több évre nem tudunk előre tervezni. A nem kívánt szaporulat ellen lehetne mit tenni, de sokan nem élnek ezzel, így a menhelyekre kerülnek legjobb esetben a nem kívánt kölykök.

Ha azonban az a szándék, hogy a kölykök biztosan elpusztuljanak, akkor olyan helyre viszik ki a kis állatokat, hogy biztosan elpusztuljanak.

Nemcsak a kölyköktől próbálnak kegyetlen módon megszabadulni, Szlovákiában ugyanis egy németjuhász kutyától durva módon hagyták magára. Ha nem találnak rá, szomorú, fájdalmas és hosszú haláltusa várt volna rá.

Amikor már rátaláltak az összedrótozott lábú és szájú kutyusra, akkor a drót már a húsába vágott. Valószínű, hogy igyekezett megszabadulni fogságából, és emiatt vágódott mélyen húsába a drót. A híd alatt hagyták magára, és amikor állatmentők kimentek érte, akkor annyira bizalmatlan volt az emberekkel szemben (nem csoda!!!), hogy meg akarta harapni megmentőit is.

Napoknak kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjön arra a nőstény németjuhász fajtájú kutyus, hogy ezek az emberek bizony mások.

A történet azonban olyan jóra fordult, hogy az Elizabeth névre keresztelt kutyus már új gazdira is talált.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)