Jump to content

Igazán állatbarát bank

2019. 12. 02. 19:00

Annak alapján választunk bankot, hogy a lehető legmegfelelőbb szolgáltatásokat biztosítja számunka, legyen szó hitelről, megtakarításról. Az állatbaráti hozzáállás eddig nem volt jellemző.

A CIB Bank azonban rácáfolt erre. A magyar lakosság nagyon nagy része valamilyen házi kedvenccel megosztja az életét, és legtöbb esetben kutya, cica az az állat, amellyel együtt él. Sőt ezek az állatok nemcsak jelen vannak az életükben, de a legtöbben családtagként gondolnak a kutyusokra és a cicákra, így meg is adnak nekik mindent.

Ennek ellenére mégis nagyon sok állat kerül önszántából vagy azon kívül utcára, és szerencsések azok, akik menhelyen találják magukat, mert így esélyük marad arra, hogy új otthonra leljenek.

Ebben próbál segíteni a CIB Bank. kevesen tudják, de a CIB igazán kutyabarát bank. Ez év tavaszától a legtöbb fiókjukba akár kutyával, macskával együtt is betérhet az ügyfél, természetesen amennyiben betartják az előírt szabályokat (póráz, hordozó, szobatisztaság, megfelelő orvosi ellátásban részesült, nem veszélyes kutya stb.).

A CIB annyira állatbarát, hogy a menhelyen élő négylábúaknak igyekszik segíteni kétlábú társat találni, akivel ezután boldogan élhetnek. A CIB örökbefogadási programján belül nemcsak megkapó leírásokat olvashatunk az ott bemutatott kutyusokról, cicákról, de ezáltal beleszerethet valaki az egyikbe, és máris közelebb kerülhetnek az emberek ahhoz, hogy gazdivá váljanak, a kutyusok és cicusok pedig ahhoz, hogy gazdissá váljanak.

Szemezgess az éppen aktuális „állományból”.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu, cib.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)