Jump to content

Petárda helyett!

2019. 12. 30. 19:00

Az állatvédők mellett mi is megkezdjük kampányunkat, amely a tűzijáték és petárdamentes szilveszteri mulatság mellett szól.

Ami az embernek jó szórakozás, az a rajtunk kívülieknek, a velünk együtt élők számára kínok kínja. Nevezetesen a kutyákról van szó, akiknek hallása sokkal jobb, mint az emberé, és máshogy érzékelik a durranásokat. A fények pedig csak még egy lapáttal rátesznek a félelmükre.

Sok kutya nagyon nehezen viseli a tűzijátékokat, petárdák durranását. Olyan félelemmel töltheti el őket, hogy vagy mozdulni sem bírnak, egész testükben remegnek, vagy, ha módjuk van rá, kifutnak a világból.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Már most megkezdődött a pirotechnikai eszközök értékesítése, de azok használata még tilos. Ennek ellenére mégis lehet hallani már egy-két durranást.

Ha még nem vettetek petárdát és állatbarátnak valljátok magatokat, akkor inkább azt a pénzt költsétek másra. Olyanra, amely nem jelent fenyegetést az állatok számára. Ez a kutyus például így reagál a durrogásra.

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=Rbd-BSCcqgE)