Jump to content

A póráz most nem tartotta féken

2020. 01. 05. 19:00

A kutyasétáltatás napi feladat azoknak a gazdiknak, akik lakásban tartják állatukat. Semmi veszélyes nincs ebben.

Azt csak gondoljuk. Egy nő szokásos sétájára indult kutyájával. A póráz segítségével tartotta maga mellett állatát, ahogyan az már csak lenni szokott. A liftet használva igyekeztek a földszintre, majd a szabadba jutni.

Eddig semmi különleges nincs a történetben, azonban eztán jött az, amire senki sem számított. A kutya és gazdája is kiléptek a liftajtón, majd annak közvetlen közelében a gazdi még igazított a pórázon. Eközben a lift ajtaja bezárult, csakhogy annyira közel voltak az ajtóhoz, hogy az közécsípte a póráz szárát is. Ahogy ment fel a lift, úgy húzta magával a kutyust is.

A liftajtó tetejében lógó állat fuldokolt a póráz szorításától. Az ijedt nő azt sem tudta, hogy mit csináljon. Ekkor jött a hős szomszéd, aki egyben orvos is.

A férfi éppen akkor ért oda, amikor a kutyát felrántotta a felfelé menő lift. Azonnal cselekedett, de még így is másodpercekbe telt, mire ki tudta csatolni a nyakörvet és kimentette a kutyust.

A nő hihetetlenül hálás volt az orvosnak, hogy megmentette a kedvencét, és a sorsnak is, hogy a legjobb pillanatban érkezett a segítség.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)