Jump to content

Az egyedi husky sokáig nem kellett senkinek

2020. 01. 22. 08:00

A husky fajtájú kutyák kedveltek. Kinézetük és természetük miatt is keresett fajta. Julilee mégsem kellett sokáig senkinek.

Évekbe telt, mire a különleges huskyra rátalált igazi gazdája. Husky tenyészetből származott a kutya. Az alomból már minden testvérének akadt gazdája, csak Jubilee-nek nem. Ez amiatt volt, hogy olyan deformitással született, amely miatt úgy néz ki, mintha folyton megijedne valakitől vagy valamitől. Julilee ugyanolyan játékos és kedves kiskutya volt, mégsem vitték el a tenyésztőtől.

Miután a tenyésztő nem tudott túladni a kölykön, menhelyen adta le. Rátestálta a kölyköt a menhelyre, hogy ők találjanak gazdit a kiskutyának, ha már pénzt nem kapott érte a tenyésztő.

Még a menhelynek is meggyűlt a gondja, hogy gazdit találjanak a riadt tekintetű kutyusnak.

Jubilee külső jegyeiben kimondottan husky, egyedül a tekintete az, ami sokakat megriasztott. Ennek ellenére egészséges és aktív kutyus. Négy év kellett ahhoz, hogy végre valaki meglássa benne a csodát. A riadt tekintet csak a külső, de egy kedves, nagyon szerethető, játékos eb, aki most már boldogan él új családjában.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)