Jump to content

Új és közös projekt a kutyák érdekében

2020. 01. 27. 19:00

A reklám, a hirdetés régi módszer arra, hogy az ember felhívja termékére a figyelmet. A felület sokféle lehet. Ezúttal olyan, amire alig gondolnánk.

Egy olyan tárgyról van szó, amely keresett és sokak kezében megfordul. Általában a férfiak markában tudjuk elképzelni a sörös dobozt, de bárki kóstolhat az arany nedűből.

A tej a legtöbb háztartásban megtalálható, nem véletlen, hogy eltűnt személyek, gyerekek fotójával, leírásával látják el. Hátha éppen így akadnak az eltűnt személyek nyomába.

Ha a tejes doboz erre jó lehet, akkor erre alkalmas lehet más is. Pizzás dobozon már tűntek fel örökbeadandó kutyusok, és nem egy talált ennek során gazdára.

A sör szintén nagyon kedvelt termék, amely sokakhoz eljut, így egy amerikai sörfőzde és a helyi állatvédők karöltve új sörös doboz arculatot terveztek. A dobozra tehát gazdikereső kutyusok képei és a róluk szóló rövid leírás került. Ennek köszönhetően néhány kutyus már tényleg új otthonra talált. A sör megvásárlásából származó összeg egy része is az állatmenhely számlájára érkezik.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)